Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@01:07:21 GMT

ایجاد ترک‌های عمیق روی دیواره‌های قلعه «فلک الافلاک»

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۹۹۹۷

‍‍‍‍‍‍

دریافت 2 MB

به گزارش خبرنگار مهر، زلزله ۵.۱ ریشتری ظهر روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ماه در کانون «فیروزآباد» خساراتی را به بناهای تاریخی لرستان در شهرهای خرم آباد و بروجرد زد.

قلعه تاریخی «فلک الافلاک» در شهر خرم آباد نیز در جریان این زلزله شدید، متحمل خساراتی شد و ترک‌های روی دیوارهای آن عمیق‌تر شده و چند کنگره روی برج آن نیز تخریب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 4919683

منبع: مهر

کلیدواژه: قلعه فلک الافلاک خرم آباد زلزله ویروس کرونا شیراز بوشهر ماه مبارك رمضان قزوین شیوع کرونا ایلام گرگان شهرکرد بیرجند کمک به نیازمندان مواسات بارش باران جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است

رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به عمیق‌تر شدن معادن سطحی گفت: برای تحلیل وضعیت معادن نیاز به توسعه فناوری های مکانیک سنگ است.

به گزارش ایسنا، حامد ملا داودی در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران با اشاره به اهمیت مهندسی سنگ و مکانیک آن در صنایع گفت: در زمینه معادن با استخراج ذخایر و تمام شدن ذخایر سطحی و عمیق تر شدن معادن، ضرورت و نیاز به تحلیل معادن سطحی بیش از پیش نیاز است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مهندسی مکانیک سنگ نقش ویژه ای در توسعه و آبادی کشور با ایجاد زیر ساخت های شهری و برون شهری در حوزه هایی چون حمل و نقل و سد سازی ایفای نقش کرده است.

ملاداودی با اشاره به جایگاه ژئومکانیک نفت در پروژه های نفتی یادآور شد: از این رو برگزاری چنین کنفرانسی با هدف فراهم شدن محل مناسب کسب دانش، اطلاع از آخرین یافته ها و تجربیات جدید و تبادل یافته های جدید علمی و هم اندیشی دانشگاهیان و صنعتگران در ارائه راهکارهای حل مشکلات صنعت برگزار شده است.

وی ارتقای پژوهش های مرتبط با مهندسی سنگ و نقش آن در صنایع مختلف و آگاهی از تلاش های علمی اساتید و محققان و نیازهای صنعتی را از دیگر اهداف این کنفرانس عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است
  • شکاف عمیق سیاسی
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • نورپردازی برج آزادی با نام خرم آباد
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد